Øker potten til aktivitetshjelpemidler

Regjeringen legger 20 millioner kroner ekstra på bordet i potten for aktivitetshjelpemidler til voksne over 26 år. Nav tror dermed at pengene vil rekke til august.
Av Ivar Kvistum
Publisert 11.05.2021 15:19

.

I revidert nasjonalbudsjett som regjeringen presenterte i dag, blir bevilgningen til aktivitetshjelpemidler for voksne over 26 år – den såkalte Akt26-ordningen – styrket med 20 millioner kroner.

Dermed blir den totale bevilgningen for 2021 på nær 104 millioner kroner, hvis flertallet på Stortinget vedtar regjeringens forslag.

Hensikten med den foreslåtte økningen er, ifølge regjeringen, å sikre at «bevilgningen i større grad vil kunne dekke etterspørselen etter ordningen».

.

Se mer her …

 

Årets julelotteri

Hei alle sammen

.

I år kan vi ikke selge lodder som vi pleier.

Vi kan ikke be våre medlemmer sitte på basar blant masse mennesker og risikere å bli smittet av Covid 19. Istedenfor prøver vi oss med et julelotteri som bare selges internt. Her trenger vi medlemmer som selger lodd til familie og venner.

.

Vi tenger også gevinster som vi kan lodde bort.

.

I forbindelse med loddbøker og eventuelle gevinster kan dere ta kontakt med Ann Kristin Samuelsen tlf. 47276527, eller leder Anne Karin Johansen tlf. 97744796.

.

Som en liten presentasjon av gevinstene vil vi vise dem her som et bildegalleri.

Vi fyller på med bilder etter hvert som gevinstene kommer inn. Ved siden av bildene har vi fått inn grytekluter, barneteppe, kopp/skål/bestikk med barnemotiv.

.

Her er først en liten forsmak. Mer kommer.

.