Historikk

Åpent møte om Brukerstyrt Personlig Assistent (BPA)

.
.

Stortingsrepresentant Wenche Olsen var onsdag kveld invitert til å snakke om Brukerstyrt Personlig Assistent (BPA) på medlemsmøtet vårt.  Som stortingsrepresentant hadde Wenche Olsen skaffet seg solide kunnskaper om emnet og medlemmene våre fikk god informasjon om historien bak og om hvordan BPA er ment å skulle fungere. Hilde Andersen var også invitert som flerårig bruker av BPA, og kunne fortelle om hvordan BPA virket sett fra brukersiden.

Medlemsmøtet var sist onsdag et åpent møte med fokus på BPA og man kan trygt si at det ga mersmak om flere åpne møter. Vi hadde ønsket at det skulle dukke opp interesserte som ikke var medlemmer i laget, men denne gangen skjedde ikke det. Vi vil imidlertid fortsette med åpne møter og håper at interessante temaer og gode innledere vil medføre fornøyde og eventuelt nye medlemmer i fremtiden.

 .

 .

.

 .

.

.

.

 .

 .

 .

 .

Bildene viser oppe fra venstre  Stortingsrepresentant Wenche Olsen, bruker Hilde Andersen og lagsleder Turid Eriksen. Nederste bilde viser  møtedeltagerne konsentrert om Wenche Olsen sitt innlegg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Abonnementservice
helsenorge
Naturlig allergimat
wheelmap
utopia_logo03