Historikk

Årsmøtet 2012

.

Styret 2012. Fra venstre bak: Evy Gunn Hultberg, nestleder Lill Hansen, Bjørg Karlsen, Marit Saksæther, Odd Lindquist og leder Turid Erikse. Fra venstre foran: kasserer Willy K. Aagaard og sekretær Ann Karin Johansen. Nytt styremedlem, Magni Olsen var ikke tilstede da bildet ble tatt.

.

 

Årsmøtet i NHF Halden Aremark ble gjennomført på Busterudgata Vest den 1. februar med 33 medlemmer tilstede. Arild karlsen, nestleder i NHF Øst, ledet årsmøtet og møtet ble trygt gjennomført i henhold til Norges Handikapforbunds lover.

.

Vi kommer tilbake på denne siden med ytterligere informasjon om møtet. Det vil da bli lagt frem årsberetning og årsmøteprotokoll.

.

Fler bilder fra årsmøtet …

 

 

 

En kommentar til Årsmøtet 2012

  • Så bra mange fine bilder der ser ut som valgkomiteen har et nært forhold :))))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Abonnementservice
helsenorge
Naturlig allergimat
wheelmap
utopia_logo03