Historikk

Underskriftskampanjen forsetter.

.

Hei igjen, alle sammen!

 .

Kampanjen vår går som varmt hvetebrød og sprer seg som ild i tørt gress og i det hele tatt!!! Dette er helt supert – gratulerer med innsatsen så langt alle sammen J
Jeg har nettopp postet en ny facebook-status på NHFs hoved-facebook-side, og Karen har publisert en nettsak som facebook-statusen lenker til. Kan dere være så snill å poste det samme på deres sider, så får vi forhåpentlig et trøkk gjennom helga også?

.

Dette er teksten jeg har publisert der jeg tjuvlånte litt fra Ida på Oslo-kontoret:
«GRATULERER!
Underskriftskampanjen vår, «Ikke fjern retten til hjelpemidler», har generert over 3000 underskrifter på snaue to døgn – tusen takk for engasjementet!

.

– Vi vil takke alle dere som har lest, delt og spredt budskapet og kampanjen gjennom sosiale medier, sier forbundsleder i NHF, Arne Lein. – Vi er stolte over å ha så engasjerte medlemmer og venner. Gløden og innsatsen deres er viktige for vår felles kamp om frihet og gode liv.

Underskriftskampanjen vil vare i minst én uke til, og vi har derfor satt oss et mål om å få minst 5000 til å signere kampanjesiden.

.

Hva vi skal gjøre med underskriftene, samt noen tips og triks til hvordan du kan dele og spre kampanjen selv om du allerede har gjort det, kan du lese om i denne saken:
http://www.nhf.no/nyhetsark…/over-3000-har-signert–sa-langt

.

Dette angår GARANTERT noen du kjenner, så vær så snill- ta deg tiden til å skrive under. Husk at likes er bra, men underskrifter teller!»

.

Med vennlig hilsen

Terje Herttua

Medierådgiver
Norges Handikapforbund
www.facebook.com/NorgesHandikapforbund

.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Abonnementservice
helsenorge
Naturlig allergimat
wheelmap
utopia_logo03