A+

Større skrift Ctrl +

.

Hvordan gjøre teksten større?

Hvis du synes at teksten er liten og vanskelig å lese kan du gjøre den større. Følg instruksen for din type datamaskin og nettleser i oversikten nedenfor:

Windows

Firefox

Hvis du vil øke eller redusere størrelsen av en nettside i Firefox trykker du Ctrl og ‘+’ (pluss) for å zoome inn eller Ctrl og ‘-‘ (minus) for å zoome ut. For å endre tilbake til den opprinnelige størrelsen, trykker du Ctrl + 0.

Google Chrom

Du kan endre størrelsen på nettsider når som helst ved å bruke følgende hurtigtaster: Trykk Ctrl og ‘+’ (pluss) for å zoome inn, og trykk Ctrl og ‘-‘ (minus) for å zoome ut. Trykk Ctrl + 0 for å gå tilbake til standard størrelse.

Internet Explorer

I Internet Explorer 7 og nyere kan du endre størrelsen på nettsider når som helst ved å bruke følgende hurtigtaster: Trkk Ctrl og ‘+’ (pluss) for å zoome inn, trykk Ctrl og ‘-‘ (minus) for å zoome ut.

Opera

Hvis du vil øke eller redusere størrelsen av en nettside i Opera, til trykk ‘+’ (pluss) zoome inn med 10%, eller ‘-‘ (minus) for å zoome ut med 10%. For å endre tilbake til den opprinnelige størrelsen, trykker du Ctrl + 0 eller trykker * (stjerne).

Safari

Hvis du vil øke eller redusere størrelsen av en nettside i Safari, trykker du Ctrl og ‘+’ (pluss) for å zoome inn, eller Ctrl og ‘-‘ (minus) for å zoome ut. For å endre tilbake til den opprinnelige størrelsen, trykker du Ctrl + 0.

Mac

Firefox

Hvis du vil øke eller redusere størrelsen av tekst på en nettside i Firefox, trykk Apple og ‘+’ (pluss) for å gjøre teksten større eller Apple og ‘-‘ (minus) for å gjøre teksten mindre. For å endre tilbake til den opprinnelige størrelsen, trykk Apple + 0.

Opera

Hvis du vil øke eller redusere størrelsen av en nettside i Opera, til trykk ‘+’ (pluss) zoome inn med 10%, eller ‘-‘ (minus) for å zoome ut med 10%. (I eldre versjoner av Opera kan du også trykke 9 for å zoome inn, og 0 for å zoome ut). For å endre tilbake til den opprinnelige størrelsen, trykker Apple + 0 eller trykker * (stjerne).

Safari

Hvis du vil øke eller redusere størrelsen av en nettside i Safari, trykker Apple og ‘+’ (pluss) for å zoome i, eller Apple og ‘-‘ (minus) for å zoome ut. For å endre tilbake til den opprinnelige størrelsen, trykk Apple + 0.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *