Handikappolitisk

15.mars 2016

Forlengs inn i framtiden!

Takk for en flott samling på Mastemyr Hotell 15. mars 2016. Utrolig morsomt å få være med en så ivrig forsamling. Ragnhild klarte å fyre dere skikkelig opp, og dere var en særdeles diskusjonsvillig gjeng som nærmest måtte jages hjem sent på kvelden.

Veldig flott om dere kan fortsette diskusjonen i grupper, på styremøter, på medlemsmøter og hvor dere enn mener det passer. Det er ekstra fint om dere klarer å diskutere i grupper på tvers av lokallagsgrensene.
Vedlagt her ligger som avtalt presentasjonen som Ragnhild Heggen hentet sitt innlegg fra, og deltakeroversikt fra navnelisten dere skrev dere opp på.

Vi skal fortsette med dette temaet ut hele året, så det er et poeng at dere følger «diskusjonstempoet» som gjelder for hele landet.
Fortsett ennå med å prøve å skissere NHFs fremtidige samfunnsoppdrag, og det er ingen liten oppgave. Hvordan vil samfunnet se ut i perioden 2017 – 2030, og hva bør være NHFs oppgave i dette fremtidsperspektivet?

Etter samlingen på Mastemyr, sendte Joakim et innspill til Ragnhild. Supert!!! Hun tar gjerne imot flere innspill.

I mai skal NHFs «endringsagenter» fra hele landet møtes igjen. Etter det regner jeg med at vi får en slags oppsummering av hvor langt prosessen er kommet, og hva vi/NHF er blitt enige om så langt.
Deretter begynner prosessen med å se på hvilke endringer vi må gjøre med organisasjonen NHF. Tipper at den delen av diskusjonen også vil engasjere de aller fleste av oss.