Data-tips

På denne siden vil det komme tips om gode gratisprogram, linker til datatips og annet som vi mener er godt å ta med seg innen data.

OBS! Det første ordet i vår programbeskrivelse er en trykkbar link som vil føre dere til det aktuelle programmets hjemmeside.

Anbefalte program

logonew

OpenOffice er en samling av kontorprogrammer i liket med MS Office. I motsetning til Microsoftpakken er OpenOffice gratis og er etter min mening er meget godt alternativ. Pakken inneholder tekstbehandling, regneark, presentasjonsprogram, databaseprogram, tegneprogram og formelprogram. Det mest aktuelle for de fleste vil være tekstbehandlingsprogrammet som kan lagre filer i det mest vanlige formatet  .doc og  .docx.

default

AVG-antivirus er et kommersielt antivirus-program med en meget brukbar gratisversjon. Programmet har vist seg å være blant de beste i flere tester der også kommersielle antivirus-program sto på testlisten. AVG-antivirus kommer i både i gratis og kommersiell utførelse. Siden er på engelsk og vær spesielt nøye med å velge riktig versjon. Ved siden av å være et antivirus-program er også AVG-antivirus et antispyware-program, en nødvendighet i disse tider.

logoskypeSkype er et kommunikasjonsprogram der man kan velge  både se og høre den man ringer opp

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *